Våre tjenester

Hva vi gjør i infodesk

Vi er din IT partner!

Vi ikke bare realiserer din visjon; vi bygger den opp og løfter den til nye høyder med en blomstrende suksess!

Web utvikling

Vi spesialiserer oss på å skape sofistikerte nettsider som ikke bare imponerer visuelt, men også trer frem i organisk søk. Blant våre mest fremragende prosjekter finner du en rekke suksesshistorier – fra skreddersydde WordPress-nettsider og engasjerende WooCommerce-nettbutikker, til avanserte Laravel-portaler og helt unike nettsider som er bygget fra bunnen av i det optimale programmeringsspråket for oppgaven.

Sikkerhet

Vi er pionerer innen avansert sikkerhet og har integrert grundig pentesting som en nøkkelkomponent. Våre avanserte systemer holder deg kontinuerlig oppdatert om din digitale tilstedeværelse, og ved å kombinere proaktiv overvåking med vår ekspertise kan vi raskt ta i bruk tiltak hvis det oppstår trusler mot deg eller din bedrift på nettet. Skulle uhellet være ute og du blir offer for hacking eller svindel, er vi klare til å rykke ut og gjenopprette situasjonen raskt og med høy effektivitet. Med vårt ID-sikringsabonnement får du alt dette som en integrert del, uten å bekymre deg for egenandel. Din trygghet er vår prioritet.

Drift, Hosting og support

InfoDesk innehar registrarstatus hos Norid og utvider sitt tilbud med et bredt spekter av andre TLD-domener. Vår infrastruktur omfatter dedikerte servere som gir oss kapasitet til å levere en omfattende variasjon av hosting-tjenester. Hos oss har du friheten til å velge mellom å administrere din løsning selv eller delegere driften til vårt ekspertteam. Ved å velge oss som din driftspartner, betaler du en fast månedlig pris og får uinnskrenket tilgang til førsteklasses support. Vår supportpakke omfatter alt fra oppretting av nettsider til endringer og feilrettinger – alt inkludert i prisen. Din nettstedssuksess er vår forpliktelse.