Gratis kurs i WordPress og WooCommerce

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gratis kurs i WordPress og WooCommerce

April 18 @ 10:00 am - 12:00 pm

Ditt Komplette Kurs i WordPress og WooCommerce: En Dybdeguide Til Å Bygge Din Egen Profesjonelle Nettside

Bli med å gjøre vårt kurs komplett ved å dele dine erfaringer underveis og etter kurset. Til gjengjeld gir vi deg kurset helt gratis.

Alle deltakere får et gratis .NO domene og ett års gratis hosting. Etter kurset står du fri til å flytte ut nettsiden -og domenet ditt. Har du allerede et domene, gir vi deg første fornyelse gratis.

Målet med kurset er at du sammen med kursholderen skal bygge din egen wordpress nettside, med veiledning. Når kurset er ferdig, får du en avsluttende sesjon med kursholderen for å ferdigstille nettsiden, og vi gir oss ikke før vi er i mål! Det gjør at vi garanterer at du får en god nettside med dette kurset.

Dette kurset har kun 5 plasser. Vi vil fokusere på mindre grupper, slik at alle får nok tid med kursholderen til å lykkes. Kurset foregår på Teams som webinar. Under kurset får du tilgang til vår portal hvor det finnes materiell og video opptak av alle økter. Her finner du også support tickets du fritt kan benytte deg av under kurset for å få hjelp med ditt prosjekt i mellom øktene. Kurset er lagt opp til 2 økter per uke, og egenarbeid imellom øktene.

For å melde deg på må du fylle ut skjemaet her https://forms.office.com/e/xCZpXZHM45. De 5 første som svarer -og er egnet for testkurset, får plass.

Ved å melde deg på dette kurset, trer du inn i en verden hvor din digitale tilstedeværelse skapes på dine premisser. Fordyp deg i en omfattende læringsopplevelse designet for å gi deg en håndgripelig og verdifull ferdighet – å bygge og vedlikeholde din egen, skreddersydde nettside. Dette kurset spenner over åtte nøye strukturerte sesjoner, hver og en tilrettelagt for å gi deg dypere innsikt og praktisk kunnskap om de ulike fasene av nettsidebygging. Her er et detaljert blikk på hver sesjon:

### Sesjon 1: Introduksjon til Webteknologi og WordPress
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** Vi starter med fundamentene – en gjennomgang av DNS, webservere, og undersøkelse av serverteknologier som Apache og Nginx. En nøye innføring i PHPs rolle i WordPress legger grunnlaget for din forståelse av webutvikling.
– **Hvorfor dette er viktig:** Forståelsen av hvordan internett fungerer er kritisk for ethvert webprosjekt du vil ta på deg. Dette gir deg den bakgrunnkunnskapen du trenger for å ta informerte valg gjennom hele kurset.

### Sesjon 2: Installasjon og Navigasjon i WordPress
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** En detaljert gjennomgang av WordPress-installasjonen, inkludert oppsett av database og grunnkonfigurasjon. Vi utforsker WordPress-kontrollpanelet, slik at du får en solid forståelse av de grunnleggende og essensielle funksjonene i WordPress.
– **Hvorfor dette er viktig:** Å bli komfortabel med WordPress-installasjon og -navigasjon er essensielt for å kunne bygge nettstedet ditt effektivt. Dette legger grunnlaget for alt arbeid som kommer senere.

### Sesjon 3: Temaer, Innlegg og Sider
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** Denne sesjonen fokuserer på utvalg og tilpasning av temaer, samt opprettelse av innlegg og sider ved bruk av WordPress’ Gutenberg-editor.
– **Hvorfor dette er viktig:** Det grafiske uttrykket og strukturen på nettstedet ditt forms her. Å forstå disse elementene er nøkkelen til å skape en tiltalende og funksjonell nettside.

### Sesjon 4: Bygg Sider med Elementor
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** En dypdykking i sidebyggeren Elementor. Vi lærer hvordan du inserter widgets, bearbeider seksjoner, og tilpasser layout for å bygge dynamiske sider.
– **Hvorfor dette er viktig:** Elementor gir deg kraften til visuelt å designe sider uten å kode. Dette er hvor du virkelig begynner å skape en unik og profesjonell nettside.

### Sesjon 5: WooCommerce Setup
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** Vi konfigurerer din WooCommerce nettbutikk, setter opp produktkategorier og legger til produkter. Vi går gjennom butikkinnstillinger og betalingsløsninger.
– **Hvorfor dette er viktig:** For de som ser for seg en nettbutikk, danner denne sesjonen grunnlaget for din e-handel. Det er her du lærer hands-on hvordan du setter opp og administrerer dine produkter og salg.

### Sesjon 6: Tilpasning av WooCommerce
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** Avanserte tilpasninger innen WooCommerce, inkludert layoutendringer for butikkfronten, produktvisning og bruk av shortcodes.
– **Hvorfor dette er viktig:** Å vite hvordan du tilpasser butikken din gjør at du kan skille deg ut i markedet, og tilby en unik shoppingopplevelse for dine kunder.

### Sesjon 7: Sikkerhet, Ytelse og Backup
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** Viktigheten av nettstedssikkerhet, strategier for ytelsesoptimering, og oppsett av backupløsninger.
– **Hvorfor dette er viktig:** Dette sikrer lang levetid og integritet for nettstedet ditt, beskytter mot tap av data og optimaliserer brukeropplevelsen.

### Sesjon 8: SEO og Markedsføring
– **Varighet:** 2 timer
– **Innhold:** Grunnlaget for suksessrik søkemotoroptimalisering (SEO), innføring i SEO-plugins som RankMath, og bruk av Google Analytics.
– **Hvorfor dette er viktig:** For å sikre at nettstedet ditt blir funnet av riktig publikum, er forståelse av SEO og digital markedsføring uunnværlig.

Å Bygge Din Egen Nettside:

I løpet av dette kurset får du ikke bare bygget din egen nøkkelferdige nettside, men du tilegner deg også dybdeforståelsen og ferdighetene for å administrere, vedlikeholde og optimalisere nettstedet over tid. Å forstå inn-og-utgangene på din egen nettside kontra å kjøpe en ferdig nettside, er uvurderlig. Det gjør deg i stand til å raskt tilpasse deg endringer, implementere nytt innhold, og sikre at ditt digitale hjem best oppfyller dine behov – nå og i fremtiden.

Med personlig veiledning, tilgang til support, og en rekke ressurser til din disposisjon, setter dette kurset deg på sporet til digital suksess. Registrer deg i dag for å ta det første skrittet mot å realisere din digitale visjon.

Details

Date:
April 18
Time:
10:00 am - 12:00 pm
Event Category:
Website:
https://forms.office.com/e/xCZpXZHM45

Organizer

InfoDesk AS
Phone
+4790039911
Email
hei@infodesk.no
View Organizer Website

Venue

infodesk
Rådhusgata 15
Sandefjord, 3211 Norway
+ Google Map
Cart

No products in the cart.