Om oss

Infodesk: Bygger Brukervennlige og Sikre Løsninger!

Hos Infodesk er vårt mål å utvikle løsninger som ikke bare er sikre, men også intuitive og brukervennlige. Vi streber etter å skape produkter som folk ikke bare kan bruke trygt, men som de også fullt ut forstår og kan dra nytte av. Det er vår overbevisning at ekte sikkerhet og funksjonalitet oppnås når brukere føler seg komfortable og selvbevisste med teknologien de bruker. Gjennom vår dedikasjon til klarhet, brukervennlighet og sikkerhet, tilbyr Infodesk løsninger som er tilgjengelige og nyttige for alle.

2016

Etablert

24 timer

Fra sak er meldt inn til sak er løst

9

Utviklere på kontrakt

Vår historie

InfoDesk AS representerer kjernen i et diversifisert konsern som inkluderer ZecureCode AS, PayPond inc og Webla AS. InfoDesk AS håndterer driften av flere distinkte tjenester innenfor rammen av sitt eget selskap, inkludert nettavisene crytpin.net og webla.no. I tillegg tilbyr vi et utvalg av gratistjenester.

Konsernet, grunnlagt av Håkon Berntsen i 2002, startet sin reise under navnet NorConnect. Med tiden har det utviklet seg og modnet, og InfoDesk AS har nå stolt posisjonert seg som toppselskapet i konsernet. Det er vår fortid som former vår nåtid og guider vår fremtid, og vi er stolte av reisen vi har gjort, de tjenestene vi tilbyr, og den verdien vi kontinuerlig skaper for våre brukere og partnere.

Håkon Berntsen

The human element

Vår Lidenskap for Faget

For oss i InfoDesk er arbeidet vi gjør drevet av en dyptliggende lidenskap for vårt felt. Dette er mer enn bare en jobb for oss. En ideell lørdagskveld er en hvor vi kan dykke ned i og analysere den nyeste malwaren.
Sikkerhet er en innarbeidet verdi hos oss, og mange som er tilknyttet InfoDesk AS har erfaring som “Ethical Hackers”, eller hvitehatt-hackere. Denne ekspertisen og innsikten bringer vi direkte til våre kunder gjennom vår Pentesting-tjeneste, og sikrer at de har tilgang til det ypperste innen sikkerhetskompetanse og -løsninger. Det er vår måte å sikre at vår lidenskap og kunnskap oversettes til ekte verdi og beskyttelse for våre kunder.


Møt vår CEO

Utvalgte kunder
Hammerfestignen
Tura Skandinavia AB
Logo-Driftsikker_H135
unis
nissen_logo_2
logo

Personell i NorgeHåkon Berntsen

Founder and CEO

Med en BA i Informatikk fra UIO og CCNA/CCNP fra IT-akademiet, har jeg vært systemutvikler siden 2002 og innehar sertifiseringer som OSCP Pen-100 og web-100.
Jeg har tidligere arbeidet som freelancer for blant andre HackerOne og Freelancer.com, og har erfaring med Blockchain gjennom Kensington Development Group. Som aktiv “White hat” i over 20 år, deltar jeg på ledende konferanser som DEF CON og Security@, og holder meg kontinuerlig oppdatert på de nyeste teknikkene innen cybersecurity via IRC.Zhang Yu

Full stack utvikler

Jeg er en erfaren full stack-utvikler med spesialisering innen mobil- og webapplikasjonsutvikling. Jeg har bred erfaring med å finne innovative løsninger for å møte brukeres og bedrifters behov og er dedikert til kontinuerlig læring og å holde meg oppdatert på bransjens siste teknologier.
Samarbeid og god kommunikasjon er essensielt, og jeg har bevist at jeg kan jobbe effektivt i diverse team for å levere høykvalitetsprosjekter. Min ekspertise inkluderer flere programmeringsspråk, rammeverk og både front- og back-end utvikling, og jeg har arbeidet med en rekke prosjekter, fra små applikasjoner til store bedriftssystemer.

Cart

No products in the cart.