Om oss

Gode løsninger er vårt motto!

InfoDesk skal byge sikre løsninger som folk kan bruk. I det så ligger det at vi ikke bare skal bygge noe som er sikkert, men noe som brukerne forstår fullt ut og kan nyttiggjøre seg av.

2016

Etablert

24 timer

Fra sak er meldt inn til sak er løst

9

Utviklere på kontrakt

Vår historie

InfoDesk er toppen av et lite konsern som innbefatter ZecureCode AS, Hammerfestingen AS og Webla AS.
InfoDesk AS drifter flere andre tjenster under eget selskap. Blant annet nettavisen crytpin.net og webla.no. Vi har også en rekke gratistjenester vi drifter.

Konsernet InfoDesk AS ble grunnlagt av Håkon Berntsen i 2002. Den gangen under navnet NorConnect, og nå til slutt InfoDesk AS som topp selskap.

 

 

Håkon Berntsen
The human element

Hemmeligheten er engasjerte folk!

Vi som jobber i InfoDesk har en personlig lidenskap til faget. Det er mer enn en jobb. En perfekt lørdagskveld er en kveld hvor vi kan sitte å plukke fra hverandre den siste Malwaren.

Sikkerhet ligger naturlig for oss, og de fleste som er tilsluttet InfoDesk AS har fartstid som "Ethical Hacker", eller White hat hackere. Den styrken bringer vi til våre kunder som en del av vår Pentesting tjeneste.

Utvalgte kunder

Personell i Norge

Håkon Berntsen

Chief Operating Officer
Utdannet fra UIO (BA Informatikk) og CCNA / CCNP fra IT akademiet. Jobbet som systemutvikler siden 2002 og har en rekke sertifiseringer, blant annet OSCP Pen-100 og web-100. Tidligere freelancer for HackerOne, Freelancer.com, Flexify med flere. Erfaring fra Kensington Development Group og derav BlockChain. Har vært aktiv «White hat» de siste 20 årene og deltar på de store konferansene som DEF CON og Security@. I tillegg tilbringes alltid litt tid på IRC for å alltid ligge noen skritt foran og som kilde til de siste tekniker som brukes i aktive ops av black hats.