Starte nettbutikk

Start nettbutikk

Har du en ide og produkter å selge? Da kan vi hjelpe deg! Ikke bare lager vi en skreddersydd nettbutikk på kort tid, vi utvikler den ved hjelp av kunstig intelligens, integrerer morgendagens betalingslønsinger og sørger for at kundene faktisk finner deg. Vi snakker ikke om dyre annonser, men gratis organisk søkemotor opptimalisering som faktisk fungerer.

SKy is the limit

Unasett hva ditt behov er, så har vi løsningen! Har du en butikk i dag, kan vi integrere kassesystemet ditt. Ønsker du å jobbe i WooCommerce, Magento eller noe helt nytt? Klart det, det fikser vi!

Intuitive

Løsninger som fungerer

Det skal være enkelt for brukeren. Det tjener du på som bedrift. La teknologien jobbe for deg og ikke omvendt. Avtal et intromøte, og la deg inspirere til nye høyder. Hos InfoDesk prakitserer vi "No cure, no pay".

Vi er din partner

Din suksess, er vårt ansvar

Du har produktene, vi sørger for at de blir solgt. Det er et stort ansvar vi påtar oss. Det kan vi gjøre med trygghet i våre ansattes kompetanse. Når du kontakter oss første gangen, vil vi vurdere din virksomhet sammen med deg. Vi er ikke bare utviklere, men også entreprenører over hele verden. Vi vet hva som virker og ikke. Er du ikke klar for en digital transformasjon, får du vite det men en gang, og vi veileder deg til å komme dit. Du lurer kanskje på hvor mye dette koster? Kan vi ikke hjelpe deg, så betaler du heller ikke noe! Kan vi hjelpe deg, så blir prisen veldig lite sett i forhold til hva du oppnår i økt fortjeneste, og du betaler selvsagt ikke noe før du ser resultater.

Ytelse er vårt motto

Topp ytelse gir faktiske salg

Alle våre løsninger kan måles i GtMetrix og Google PageSpeed til 100% eller karakter A. Det gir kunden en raskt og responsiv positiv opplevelse. Det legger vi vår ære i.

Support

Inkludert support

Våre kunder får selvsagt inkludert support uten ekstra kostnad. Du kan be oss om å endre din nettside, eller bygge en helt ny. Alt er inkludert, og rettetid er garantert innen 48 timer. Som oftest løses de fleste support saker innen noen timer. Vi forstår at du som kunde ikke kan programmere, det er vårt ansvar, og det er vårt ansvar at din nettbutikk fungerer akkurat slik som du ønsker. Vi forstår også at den digitale verdenen er i konstant endring. Det skal ikke du måtte betale ekstra for.

La oss starte ditt prosjekt

Vi er klare for ditt neste prosjekt. Estimert tid til lansering er fra 1-4 uker. Kostnad? Vi garanterer laveste pris. Får du et bedre tilbud, så matcher vi prisen!